1 min lezen

Annual Insight en Vendorlink werken samen

Liselotte Lont gepubliceerd op oktober 1, 2019

Annual Insight en VendorLink zijn een samenwerking aangegaan binnen het Sociaal Domein. Hiermee worden de krachten gebundeld om contractmanagers beter te bedienen. Annual Insight biedt inzichten in de continuïteits- en rechtmatigheidsrisico’s van zorgaanbieders; VendorLink het gereedschap om ermee aan de slag te gaan. Met de nieuwe samenwerking wordt alle informatie gebundeld op één plek.

Zo wordt de contractmanager maximaal bediend. Henry van Kouswijk, manager bij Annual Insight, over de samenwerking:

“Met de samenwerking creëren we synergie om onze klanten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te bedienen. De contractmanager of inkoopmedewerker krijgt alle informatie die VendorLink en Annual Insight te bieden hebben nu op één plek. Zo kan er worden gestuurd op alle aspecten van het contractmanagement.”

VendorLink wil contractmanagers in staat stellen de leveranciersrelaties vanuit één plek te managen; Annual Insight wil gemeenten helpen om grip te krijgen op het Sociaal Domein. Door alle beschikbare informatie te bundelen zetten zowel VendorLink als Annual Insight een stap vooruit in hun missie. De samenwerking draagt bij aan het waarborgen van de continuïteit binnen het zorglandschap. En in deze onzekere tijden lijkt dat relevanter dan ooit.

Meer weten over de samenwerking tussen Vendorlink en Annual Insight? Klik hier: https://www.vendorlink.nl/annual-insight

Picture of Liselotte Lont

Liselotte Lont